Pieterjan Beheydt

 

deelgemeente Otegem

partner van 

opleiding Opvoeder en Eventmanagement 

beroep Jeugdconsulent dienst Jeugd & Cultuur Avelgem
+ Zelfstandige in bijberoep bij BlitZ 

Ik kan genieten van de rust. Een leuke wandeling in het bos en genieten van de stilte en tegelijkertijd ook van vrienden en familie op bezoek, van plezier en lachen.

sport ik ben geen fanatieke sporter maar neem de fiets naar het werk, ga af en toe eens lopen of een uitgebreider fietstochtje en sta in het weekend actief te bewegen op een podium, wat toch ook wel een beetje sportief is :-) 

favoriet voorgerecht, dessert Ik ben vegetariër en eet nooit vlees of vis waardoor ik nog creatiever kan zijn met mijn maaltijden. Ik hou ervan om te experimenteren in de keuken met lekkere combinaties. Echte favorieten heb ik niet. 

horoscoop boogschutter

schoenmaat 43

onvergetelijk moment Voor het huwelijk van m’n beste vriendin die haar partner ontmoette via haar werk in Jordanië, hebben we een hele week in Jordanië doorgebracht. De familie daar gaf ons zo’n warm welkomstgevoel en toonde de hele week de mooiste plekjes in Jordanië. 

leukste ervaring Met BlitZ heb ik het ongelooflijk geluk om op te treden voor kinderen. Van de kleinste dorpsfeesten tot het grootste festival. In de voorbije 10 jaar hebben we al heel wat leuke ervaringen meegemaakt die ik met heel veel liefde ga blijven koesteren. 

hobby’s Naast mijn job en mijn bijberoep is er soms weinig tijd voor hobby’s. Maar door van m’n hobby m’n beroep te maken, ben ik een zeer gelukkig mens. 

wat maakt je gelukkig? De kleine dingen. Als ik mensen elkaar zie helpen met een klein gebaar, een kleine moeite… dat maakt mij gelukkig. 

wat ontroert je? Hoe ouder ik word, hoe sneller ik emotioneel word bij een pakkend filmpje op Facebook. Dat kan gaan over dierenliefde tot mensen die het moeilijk hebben en toch nog dingen realiseren. 

Zwevegem kleurt groen betekent samen met ons bouwen aan een gemeente waar het gezond is om te leven, waar we opnieuw met elkaar praten, waar kinderen volop kunnen buiten spelen en waar het bruist van de energie. 

mijn groene accenten liggen vooral op veiligheid, sociaal welzijn en dierenwelzijn

ik heb het moeilijk met oneerlijkheid